Reklam
Bugun...
Reklam


Reklam
Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu
Alanya semalarında alçaktan uçuş yapan helikopteri gören vatandaşlar tedirgin olurken olayın aslı ise kısa sürede anlaşıldı. Polis helikopterinin ilçede yapılan narkotik uygulamasına destek amacıyla geldiği belirlendi.

+ -

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Alanya ile Manavgat'ta uyuşturucuya yönelik 'Narko-Sokak' ve 'Narko-Metruk' uygulaması kapsamında hava destekli operasyonlar düzenlendi.

Narkotim , TEM, Asayiş, Kaçakçılık ve Trafik ekiplerinin katıldığı operasyonda narkotik dedektör köpeği ESCO'da yer alırken ilçe merkezi ile kale bölgesinde önceden belirlenen noktalarda yapıldı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde desteğiyle ilçelerde yapılan operasyonlarda her birimden oluşan 38 ekip ve 120 polis katıldı. Polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında ekipler narkotik köpekler ile metruk adreslere ve araçlara denetim yaptı. Polis şüpheli görülen araç ve kişiler üzerinde arama yaptı. Araçlar didik didik aranırken, sürücü ve yolculara da Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Operasyonun gece saatlerine kadar süreceği öğrenilirken operasyonun sonucun ise il emniyet müdürlüğü tarafından önümüzde ki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON HABER YORUMLARI
YUKARI