Bugun...
TURİSTLER BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDI
Tarih: 02-04-2013 15:11:00


ALANYA'DA can kurtaran kulesi olan ancak can kurtaran bulunmayan plajda denize giren iki Finli turisti, boğulmaktan son anda bir restoran işletmecisi kurtardı.

Damlataş Plajı 1 Numaralı Plajda meydana geldi. Finlandiya'dan tatile gelen Gim Forsman ve Elias Hofren, kapalı olan hava ve dalgalı olan denize aldırış etmeksizin denize girdiler. Yükselen dalgalar nedeniyle Gim Forsman kıyıya doğru yüzsede bunu başaramadı. Arkadaşı Elias Hofren ise kıyıya ulaştı ancak dalgalar nedeniyle sürekli kayalıklara çarparak yaralandı. Gim Forsman'nın yardım çığlıklarını duyan restoran işletmecisi Burhan Koçeroğlu ise bir an olsun tereddüt etmedi ve dalgalara rağmen yanına aldığı can simidiyle Gim Forsman'nı kıyıya çıkardı. Boğulma tehlikesi geçiren her iki turistte ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla kaldırıldıkları Alanya Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Olay sonrası açıklamada bulunan restoran işletmecisi Burhan Koçeroğlu ise "  Çalışıyordum, baktım birisi boğuluyor, can simidini alıp koştum ve açığa sürüklendiği yerden alarak kıyıya getirdim " dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, sezonun geldiğini belirten çevrede bulunan esnaflar ise, plajda can kurtaran kulesi olmasına rağmen can kurtaran bulunmadığını belirttiler.




Bu haber 33 defa okunmuştur.

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

ALANYA'DA can kurtaran kulesi olan ancak can kurtaran bulunmayan plajda denize giren iki Finli turisti, boğulmaktan son ..
ALANYA'DA önündeki otomobile çarpmamak için ani manevra yapan sürücü demir bariyerleri yıkarak 12 metre yükseklikten der..
ALANYA'DA bir mezarlıktan cemaatin abdest almak için kullandığı muslukları çaldığı gerekçesiyle 3 çocuk polis tarafından..
ALANYA'DA fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 3 hayat kadını sınır dışı edilirken kadınları erkeklere pazarladığ..
ALANYA'DA polis ihbar üzerine durdurduğu otomobilde 3 bin 850 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta 15 kilo esrar maddesi ele geçirildi...
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
Kargıcak Belediyesi'nin hizmet binasına kamyon girmesi ve kaza sırasında makamın..
DEVLET Bahçeli, partisine katılan Kestel Belediye Başkan Adem Murat Yücel'e roze..
ASKERİ Savcı olarak vatani görevini tamamlayan Mehmet Aşıkoğlu askerliğini tamam..
Samsung Galaxy S4'ün fiyatı açıklandı!Tüm dünyada merakla beklenen ve lansmanı Türkiye dâhil birçok ülkede canlı yayın..
Kargıcak Belediyesi'nin hizmet binasına kamyon girmesi ve kaza sırasında makamın..
ALANYA Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Gözde Yılmaz, 6'ncı kattaki evi..
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR