reklam
reklam
Bugun...
HAKEM KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU CEZAEVİNE GİRDİ
Tarih: 23-05-2014 19:31:00 Güncelleme: 24-05-2014 09:54:00


Fenerbahçe ve Alanyaspor arasından oynan karşılaşma ile profesyonel hakemliğe veda eden Kuddusi Müftüoğlu, cezaevinde düdük çaldı.

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza infaz Kurumunda tutuklu ve hükümlüler arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın final karşılaşmasını profesyonel hakemliği bırakan Kuddusi Müftüoğlu yönetti.

 

Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda mahkumlar arasından 55 takım ve 550 tutuklu ve hükümlünü katılımı ile Mart ayında başlanan 6'ıncı Atatürk Kupası Futbol Turnuvasını C-9 koğuşu kazandı.

 

 

Saha kenarına dev Türk bayraklarının asıldığı karşılaşmada sporcular

Soma'da maden kazasında yaşamlarını yitirenleri unutmayarak kollarında siyah bant ve pankartla sahaya çıktı.

 

 

Final karşılaşmasını yöneten ve geçen yıl Fenerbahçe ve Alanyaspor arasından oynan hazırlık karşılaşmasıyla profesyonel hakemlik yaşamını son erdiren Finlandiya Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu, 6 yıldır yönettiği karşılaşmada top 13 kes filelerle buluştu.

 

 

Baisavcı Yener Yavuz'un vuruşuyla başlayan karşılaşma, C-9 ve C 13 koğuşları arasında kıran kırana geçen mücadelede 1 sarı kart 2 penaltı atışı gerçekleşirken sahadan C-9 koğuşu 9-4 galip ayrıldı.

 

 

Maç boyunca atılan gollerde ve pozisyonlarda saha kenarında tribünden maçı izleyen diğer mahkumlar alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

 

 

Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte turnuvanın galibi ve ikinci takıma madalya kupa ve hediyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Cezaevinden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Yaşar Özen, Müftü Mustafa Topal, hakim ve savcılar ile Cezaevi Müdürü Sabri Karataş tarafından verildi.

 

 

Ödül töreninde ayrıca 34 mahkumun katılımı ile gerçekleşen satranç turnuvasında ilk 3'e kalan tutuklu ve hükümlülerinden ödül ve madalyaları verildi.

 

 

 

Cumhuriyet Bsaşvasıcı Yener Yavuz, centilmence geçen karşılaşmadan dolayı sporcuları tebrik etti.

 

Maçın hakemi Kuddis Müftüoğlu ise profesyonel hakemliği bırakmasına rağmen sosyal içerikli faaliyetlere destek vereceğini söyledi.

 

 

Her yıl olduğu gibi turnuvanın gözde isimlerinden Osman B. turnuvadan ötürü teşekkür etti.

 

Karşılaşma sonunda sporcular ve cezaevi personeli Müftüoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.




YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

Fenerbahçe ve Alanyaspor arasından oynan karşılaşma ile profesyonel hakemliğe veda eden Kuddusi Müftüoğlu, cezaevinde dü..
Alanya Devlet Hastanesinde işten çıkartıldığı gerekçesiyle çadır eylemi yapan Cihat Saraç', Hastane yönetimi hakkında su..
Alara Çayı üzerine yapılması planlanan HES projesinin bilgilendirme toplantısı, köylülerin katılmaması nedeniyle gerçekl..
Alara Çayı üzerine yapılması planlanan HES projesinin bilgilendirme toplantısı, köylülerin katılmaması nedeniyle gerçekl..
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, “Alanya birimimiz rüştünü ispat etmiştir. Artık bir devle..
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan turistler, dalgalı denize ve rüzgarlı havaya rağmen plajları doldurdu. ..
reklam
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
Fenerbahçe ve Alanyaspor arasından oynan karşılaşma ile profesyonel hakemliğe ve..
Batman’da kuzenlerinin tecavüzü sonucu hamile kalan Hasret Daşlı cinayetinin sor..
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, “Alanya birimimiz..
PARK KAVGASI NEDENİYLE KURŞUNLAR HAVADA UÇTUOba Mahallesinde park meselesi yüzün çıkan tartışma sonunda kurşunlar havada uçu..
ALANYA'YA İKİNCİ KOORDİNATÖR ATANDIAntalya Büyükşehir Belediyesinin Alanya Koordinatörlüğü görevine Hüseyin Güney’i..
Avsallar Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Enver Görgülü hakkında irtikap suçlamas..
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR