Bugun...
BELEDİYEYE KAMYON GİRMESİ GÜVENLİK KAMERASINDA
Tarih: 28-03-2013 19:38:00 Güncelleme: 28-03-2013 19:59:00


Kargıcak Belediyesi'nin hizmet binasına kamyon girmesi ve kaza sırasında makamında bulunan Belediye Başkanı Zihni Asiltürk’ün yaşadığı panikte güvenlik kamerasına yansıdı.

Alanya- Mersin Karayolu üzerinde bir otomobile çarptıktan sonra Kargıcak Belediye binasına giren kamyonun karıştığı kaza belediyeye ait güvenlik kameralarına yansıdı. Kazanın ardından büyük bölümü yıkılan perefabrik belediye hizmet binasının enkazının kaldırılmasıyla görüntülere ulaşıldı. Kamyonetin bir otomobile çarpması ve MHP’li belediye başkanın yaşadığı panik ise görüntülere yansıdı. Kazanın ardından belediyenin kullanılamaz hale gelmesi üzerine hizmetlerinin aksamaması için sağlı kocağının bir katında  belediye hizmetlerinin yürütüleceği belirtildi.

Muhlis İncesu yönetimindeki 07 HB 63 otomobil, Mersin- Alanya yolunda Mersin istikametinde seyreden Yurdal Yunuk yönetimindeki 33 KGB 85 plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyon, çarpmanın etkisiyle karşı yönde bulunanKargıcak Belediyesi hizmet binasına girdi. Kazada kamyon sürücüsü Yurdal Yunuk ile otomobil sürücüsü Muhlis İncesu yaralanmıştı.

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN




Bu haber 350 defa okunmuştur.

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

ALANYA'YA getirdikleri uyuşturucuyu pazarlamadan yakalanan şüpheliler son kez çıktıkları mahkemede 2 ile 4 yıl arasından..
ALANYA'DA can kurtaran kulesi olan ancak can kurtaran bulunmayan plajda denize giren iki Finli turisti, boğulmaktan son ..
ALANYA'DA önündeki otomobile çarpmamak için ani manevra yapan sürücü demir bariyerleri yıkarak 12 metre yükseklikten der..
ALANYA'DA bir mezarlıktan cemaatin abdest almak için kullandığı muslukları çaldığı gerekçesiyle 3 çocuk polis tarafından..
ALANYA'DA fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 3 hayat kadını sınır dışı edilirken kadınları erkeklere pazarladığ..
ALANYA'DA polis ihbar üzerine durdurduğu otomobilde 3 bin 850 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
ASKERİ Savcı olarak vatani görevini tamamlayan Mehmet Aşıkoğlu askerliğini tamam..
DEVLET Bahçeli, partisine katılan Kestel Belediye Başkan Adem Murat Yücel'e roze..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bir gün yüzde 51'i biz de alacağız o zaman il..
Samsung Galaxy S4'ün fiyatı açıklandı!Tüm dünyada merakla beklenen ve lansmanı Türkiye dâhil birçok ülkede canlı yayın..
Kargıcak Belediyesi'nin hizmet binasına kamyon girmesi ve kaza sırasında makamın..
ALANYA Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Gözde Yılmaz, 6'ncı kattaki evi..
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR