Bugun...
BAŞKAN YÜCEL SON VİRAJDA
Tarih: 28-03-2013 11:23:00 Güncelleme: 28-03-2013 12:19:00


MHP'YE hafta sonunda rozetinin takılmasıyal resmen geçiş yapacak olan Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adeta şafak sayıyor.

Partisinin ismi dahi anılmazken seçmelerine ihanet etmemek ve gönül bağı bulunduğu Demokrat Parti'den aday olarak rakipleri alt ederek başkan seçine Adem Murat Yücel, yeni siyasi çizgi olarak benimdesi MHp'ye geçiş için şafak sayıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek törenle Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gazetecilerle yaptığı kahvaltıda MHP'ye geçiş sürecini ve hedeflerini anlattı.MHP'yi neden seçtiğini de anlatan Yücel, "Bugün genel ülke konjektürü, bölge konjektürü ayrıca benim ve ailemin tercihi, birlikte siyaset yaptığım arkadaşlarımın, çevremin tercihi Milliyetçi Hareket Partisi'dir" dedi.

Partileri hizmet aracı olduğunu ancak şahıslardan önde  geldiğine dikkat çeken Yücel, "MHP'de ne görev verilirse yerine getiririm. Başkan adayı olsamda olmasam da bundna sonraki siyaseti MHp'de yapacağım. 

30 Mart Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alanya'ya geleceğini ve kendisinin de arkadaşlarıyla birlikte Kestel'de toplanarak MHP İlçe Teşkilatında karşılamaya katılacağını belirten Yücel, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı törenle MHP'ye geçiş sürecimiz tamamlanmış olacak. Ben şimdiden beni teşkilatına kabul eden ve onlarla birlikte çalışma arzumu onlara bildirdiğim zaman kabul eden genel başkanımızdan, ilçe yönetimine kadar herkese teşekkür ediyorum. Ben de MHP'ye layık olmak adına her türlü çalışmayı göstereceğim."
Demokrat Parti'de kendisine destek veren eski parti arkadaşlarınada teşekkür eden Yücel, MHP'nin işareti olan bozkurt işaretini ise geçiş sürecinin tamamen tamamlanmasının ardından yapacağını söy




Bu haber 94 defa okunmuştur.

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET HABERLERİ

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, yönetimiyle birlikte 1993 yılında Bingöl’de şehit düşen Murat Güney’in ailesini Kestel’deki..
CHP'li Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik'in tutuklanmasının ardından oy çokluğuyla başkanlığa seçilen meclis üyesi av..
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren başkan adayı Mehmet Şahin, Alanya’da ki ..
ALTSO seçimlerinin ertelenmesinin belki adaylar için daha iyi olduğunu belirten Mevlüt Çavuşoğlu, motivasyonunu kaybetme..
OBA Belediye Başkan Vekili Yılmaz Güzel, yaklaşan ALTSO seçimleri öncesinde karşılaştığı Mehmet Şahin'e destek vereceğin..
Türkiye, Çin ve Rusya'nın da yer aldığı Şangay 5’lisine önce gözlemci üye ardında şartlar oluşması halinde tam üye olab..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
JANDARMA TONAJ DENETİMİ YAPTI Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, yük taşıyan k..
Alanya'ya eroin maddesi getiridkleri için yargılamaları yapılan şüphelilere 3 y..
ALANYA İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ilköğretim öğrencilere yönelik ..
Alanya'da hafta sonunda trafik kazası bilançosu ağırdı. 7 ayrı trafik kazasında ..
ALANYA’DA alkollü sürücü hakimiyetini kaybederek 6 metre yükseklikten düştü. Sür..
ALANYASPOR, deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor karşılaşmasına Konaklı Belediye..
Samsung Galaxy S4'ün fiyatı açıklandı!Tüm dünyada merakla beklenen ve lansmanı Türkiye dâhil birçok ülkede canlı yayın..
ALANYA Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Gözde Yılmaz, 6'ncı kattaki evi..
Mahmutlar Belediye Başkanı CHP'li Ali Çelik ile birlikte 17 kişi gece 04:00 sıra..
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR