Reklam
Bugun...
Reklam


Reklam
Cinsel ilişki cinayetine tutuklama
Alanya'da cinsel ilişkiye girdiği kadını boğarak öldürdüğü için yakalanan şüpheli kasten adam öldürme suçundan tutuklandı.

+ -

Konaklı Mahallesinde Adalet Maydos'un 15 Mart 2016'da evinde ölü bulunması sonrasında sürdürülen soruşturma Antalya Adli Tıp Kurumu raporu, polisin teknik ve fiziki takibi sonrası aydınlatılmasının ardından gözaltına alınan şüphelilerden biri kasten adam öldürme suçundan tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile soruşturmayı devralan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden Hayri K. "Para karşılığı Maydos'a ait evde cinsel ilişkiye girdik. İlişki sırasında boğazını sıktım. Maydos'un gözleri kaydı ve hareketsiz şekilde yere yığıldı. Korkarak, olay yerinden kaçtım. Daha sonra öldüğünü öğrendim ve kimseye bu olaydan bahsetmedim" şeklinde ifadesiyle de kabullendiği cinayetle ilgili Sulh Ceza Hakimliği şüpheliyi tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.B., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken cinayetten tutuklanan Hayri K.'nın M.B'ye ait telefonla Maydos ile irtibat kurduğu öğrenildi.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON HABER YORUMLARI
YUKARI