Bugun...
Reklam


Reklam
Alanya'da sokak ortasında silahlı saldırı
Alanya'da bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı cadde ortasında kovalayarak silahla yaraladı. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, izin gününde saldırı olayıyla karşılaşan polis memuru ise şüpheliyi yakaladı.

+ -

Olay, saat 10.30 sıralarında Hacet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim D.'ye borcu olduğu öğrenilen Bayram K. alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada İbrahim D, bulundurma ruhsatlı tabancası ile Bayram K.'yı kovalamaya başladı. İbrahim D., tartıştığı kişiye silahı doğrultup rastgele ateş açarak 2 şarjör mermi boşalttı.

Silahtan çıkan mermilerin 2'si Bayram K.'nin karın boşluğuna isabet etti. O sırada yoldan geçen bir otomobille binerek hastaneye giderken çevredeki 6 araç da kurşunlardan nasibi aldı.

Silahlı saldırı anında olay yerinden yaya olarak geçmekte olan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli polis memuru tarafından şüpheli yakalanarak mesai arkadaşlarına teslim etti. Polis ekipleri çevrede güvenlik kameralarını, hasar gören araçları ve boş kovanları inceleyerek çalışma başlattı. Gözaltına alınan İbrahim D.'nin emniyetteki işlemleri sürerken yaralı Bayram K.'nın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan olay çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON HABER YORUMLARI
YUKARI