Bugun...
Reklam
Reklam


Ak Parti'ye Yeni İlçe Başkanı Atandı
AK Parti Karaman'da Başyayla ilçesi dışındaki tüm ilçe başkanlarını görevden alarak yerlerine yeni isimleri atadı. Sarıveliler ilçe başkanlığına ise Alanya Emniyetinden emekli polis memuru Mehmet Canbolat atandı.

+ -

İl Teşkilatın ilçe teşkilatlarında sadece Başyayla İlçe Başkanı Mustafa Canlı görevinde kalırken diğer başkanların tamamı değişti. Değişim yaşanan ilçelerden Sarıveliler’de ise AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Canbolat son olarak Ak Parti’den il genel meclis üyeliği yaparken öncesinde ise Alanya Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı esnada emekli olup siyasete girmişti.

Canbolat sosyal medya hesabından yapılan görev değişimine ilişkin şu açıklamayı yaptı. “Partimin tarafıma tevdi ettiği Sarıveliler Ak Parti İlçe Başkanlığı vazifesini 17 Ekim Perşembe günü itibariyle devralmış bulunmaktayım. Beni bu kıymetli vazifeye layık gören bütün parti yetkililerine sonsuz teşekkürü borç bilirim. Davamızdan aldığımız gayret ve sevgili hemşerilerimin desteğiyle memleketimize hizmet yolunda azimli yürüyüşümüzü sürdüreceğimizi bildirir hepinizi muhabbetle selamlarım”.

Değişimin yaşanmadığı diğer ilçeler ise Karaman Merkez, Ayrancı, Ermenek, Kazımkarabekir ilçeleri oldu.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON HABER YORUMLARI
YUKARI